ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία είτε τηλεφωνικώς στο 2299 770349, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.30 - 18.30 είτε ηλεκτρονικά μέσω της παρούσας ιστοσελίδας ( https://swimcount.gr/products/swimcount ).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή προϊόντων με Speedex courier. Μετά την επιτυχή καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, θα σας αποσταλεί ηλετρονικό μήνυμα (email) με την πορεία της. Η αποστολή των προϊόντων μέσω του δικτύου courier γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Τα διαθέσιμα προϊόντα θα αποστέλνονται το αργότερο εντός 3 ημερών από την αποδοχή της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Αν η διεύθυνση του παραλήπτη βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή του δικτύου της courier η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο κοντινότερο κατάστημα  courier που βρίσκεται στην περιοχή σας και θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS από την ΕΛΤΑ courier για την έλευσή της σε αυτό.

Το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ανωτέρα Βία. Η HELLENIC PURE BIO PRODUCTS δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα διαθεσιμότητας των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Ακύρωση παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης – πελάτης δικαιούται να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, πατώντας το κουμπί επιστροφής και αφαιρώντας το προϊόν από το καλάθι σας, πατώντας το κουμπί "αφαίρεση". Αν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία αλλά δεν έχει παραδοθεί το προϊόν, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας είτε καλώντας μας στο +30 2299 770349 είτε αποστέλλοντας μας σχετικό e-mail στη διεύθυνση info@swimcount.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της σχετικής παραγγελίας, ο χρήστης – πελάτης θα ενημερώνεται για τις επιλογές, που έχει. Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας δεν θα είναι έγκυρη χωρίς προηγούμενη αποδοχή από την εταιρεία μας και σε κάθε περίπτωση ο χρήστης - πελάτης θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την ακύρωση της παραγγελίας.

Προβαίνοντας στην παραγγελία, ο πελάτης θεωρείται ότι έχει διαβάσει και αποδέχεται τα ανωτέρω.